Translate

onsdag den 3. december 2014

DIY jul

Så blev det allerede december - og jeg har ikke været på siden juli mdr., jeg har haft nogle udfordringer i familien, der har gjort, at overskuddet og energien ikke har været der - men nu er jeg klar igen, og trænger i den grad til, at få noget andet at tænke på :-) så jeg glæder mig til igen, at dele mine tiltag og ideer med jer derude.

 
Nu vare det ikke længe inder der er jul igen, og pludselig skal vi tage stilling til diverse nytårsforsætter, og inden vi ved af det, står slankeopskrifterne i kø, kortet til fitness centret skal erhverves og slik skålen, skal forlade sin faste plads på spisebordet. Men inden da, skal der heldigvis hygges, bages, købes/laves julegaver og ikke mindst pyntes. Julen er den tid på året, hvor det er okay, at droppe den gode stil, det er nu vi har muligheden for at skeje ud, det er nu vi med god samvittighed kan holde fri fra den gode smag, og overskride nogle af vores egne grænser.
 
Julepynt spreder sig i dag, over en meget bred skala, og ikke som i "gamle dage", hvor det kun var røde nisser og flotte glas kugler til træet. Nej pynt i dag er jo alt muligt, i alle mulige farver, og når vi pynter vores hjem op, kommer vores personlighed ligeså meget frem, i vores måde at  pynte op på, som den ellers gør i vores bolig indretning.  
 
 
Jeg er selv mest til det naturlige - jeg elsker at gå i skoven, og slæber gerne det halve af den med hjem.

 
Her er det kogler, og mange forskellige former for nødder, der er lagt på et gammelt vindue.

 
Der imellem har jeg taget nogle zinkpotter og sat bloklys i, og stukket små totter af mos ned omkring lysene.

 
De grønne grene i kanden, er små grantræers skud, disse må dog ikke fjernes fra skoven, så de er fra haven, og kan sætte først i potter julen over, og siden hen tilbage i haven.

 
De små fyrfadsstager er små gamle kageforme, fundet på et loppemarked.
 
 
Man kan også som her, hurtigt lave en dekoration med årets kalenderlys !!
 
 
Det samme vindue er brugt, men her med et kalenderlys der købt ind til julen, resten er stager + potter, jeg i forvejen havde, og igen mos, kogler og små træer fra naturen.

 
Jeg elsker at kan lave noget kønt, især når det kan gøres billigt :o)
Håber jeg har sat nogle tanker i gang.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar