Translate

fredag den 17. januar 2014

Badeværelset


 
 
Når man går i gang med et badeværelse, er der selvfølgelig nogle fundamentale elementer, der bygningsmæssig skal være korrekt udført, derfor er det her meget vigtigt, at man tager kontakt til diverse håndværkere. Her er der ligesom i resten af huset nogle bygningsreglementer man skal følge. Og gå ikke på kompromis, det kan blive dyrt. 


 
Badeværelset her er kun 4 m2, og for at få det til at virke så stort og lyst som muligt, er det holdt helt i hvidt, og over vasken er der sat et stort spejl op, det er med til at gøre, så rummet virker stører.

 
Spejlet er lavet efter mål, og limes direkte på væggen, her købes speciel lim hos klaremesteren, da det skal kan holde et vist antal kilo. 

 
Da huset ligger tæt ved vandet, er der her taget udgangspunkt i standen og havet
Spejlrammen er derfor lavet af drivtømmer fundet på standen, og som her består af 5 bjælker der blev delt på tværs, så de ikke er så kraftige, og derefter limet direkte på spejlet.
 
 
 
Efter et døgn - sidder spejlet og rammen som det skal.
 
 
 
Gulvet er lagt i mørke sten - ligeledes fundet på stranden.
 
 
Det er vigtigt med en god belysning på badeværelset især over spejlet, sæt evt. som her en hylde op, hvori man placere spottene. Hylden er god til ekstra opbevaring, og ser flot ud med kurve så det ikke ser rodet ud.
 
 
Det er altid hyggeligt med stearinlys - ikke mindst på badeværelset :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar