Translate

lørdag den 5. april 2014

Entréen - Husets velkomstkomité

Entréen er det første man kommer ind i, og det første indtryk andre får af ens hjem. Man skal huske, at det som oftest er førstegangs indtrykket, folk tager med sig, og hvis der roder her, har mange tildens til at tro,  at det er holdningen gennem hele huset.

 
Entréen er husets ambassadør, mange kommer ikke længere end her til, derfor er det ekstra vigtigt, at man selv føler sig godt tilpas, og at andre får et godt indtryk her.
Derfor kig dig omkring, hvad har du her som evt. dræner energien, og hvad højner den ??
Ligger der tøj på gulvet eller hen over en stol, hænger overtøjet lag på lag på en knage, der ser slidt og træt ud, og vælter man i sko og støvler, blandet i en stor forvirring med skole- og sportasker ?? 
Er det et sted, hvor hue og vanter bare hober sig op vinter efter vinter ??
 
Det skal jo være der, så hvad gør man ??
 oprydning - oprydning - oprydning !!! sorter i tøj og sko, vær selektiv og smid det væk, der ikke kommer i brug igen. Ryd op og gem væk i æsker, kasser, skuffer, kurve, skabe eller bag forhæng.
Er der ikke plads til hverken skab eller kommode, så sæt hylder op, fyld dem med kurve og æsker, som så kan bruges til opbevaring.  
 
 

Entréen er som regel ikke det sted, hvor man får mest dagslys ind, derfor er det vigtigt, at man holder den i lyse farver, alt efter hvor stor den er, er den meget lille, så hæng evt. et spejl op, så der visuelt ser større ud. Hvis du vil gøre din entré personlig, så gør det med et billedgalleri, hæng en masse sjove søde familiebilleder op, eller/og evt. postkort modtaget af familie og venner.  
Entréen er som sagt det sted du først kommer ind, men også det sidste du forlader når du går, så en idé vil også være, at finde et sted at male med tavle lak, det er et godt sted til små huskesedler, og beskeder til den øvrige familie.  
 

 
Vi har selv valgt en meget enkel entré, da den er meget lille, væggene er efter mange andre farver nu hvid, og temaet er denne gang jagt ;o)
 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar